Reg. RVT 06 D HO

Reg. RVT 06 D HO Reg. RVT 06 D HO|


RVT 06 D H0 je elektronický regulátor pro ekvitermní regulaci vytápění řízenou podle venkovní teploty, který je ve společném krytu se servopohonem MK-DN a tvoří spolu jeden celek. Provedení bez hodin.

Regulátor tvoří jeden konstrukční a funkční celek se servopohonem.
Není vybaven spínacími hodinami. Doporučujeme, aby byl vždy doplněn prostorovým regulátorem vybaveným spínacími hodinami. S regulátorem potom tvoří funkční celek srovnatelný s regulátorem RVT 06 HD, HT, HDIGI. Výhodou pro uživatele je, že nastavení časového programu pro spínání vyšší a nižší teploty provádí v řídící místnosti. Zároveň si uživatel nastavuje na termostatu teplotu v místnosti, při které se ekvitermní regulace přepne do tlumeného režimu.
URČENÍ:
Regulátor RVT 06 D je regulátor určený k regulaci jedné topné zóny v teplovodních topných systémech. Servopohon MK-DN, v jehož krytu je regulátor RVT 06 D vestavěn, má kroutící moment 7 Nm. Proto tento regulační celek je určen pouze pro třícestné a čtyřcestné směšovače do velikosti DN 40. Pro větší směšovače nabízíme regulátory doplněné servopohony MK-CN. Řízeným prvkem regulátoru je vždy třícestný nebo čtyřcestný směšovač.
Přednosti:
Udržuje stálou teplotu v objektu v závislosti na venkovní teplotě plynulou regulací topné vody. Takováto regulace umožňuje úsporu energie 20 % a více. Jednoduchá obsluha. Servisní siť v České a Slovenské republice. Záruka 2 roky na všechny výrobky společnosti KOMEXTHERM Praha. Ekologický provoz. Jednoduchá instalace. Výhodná cena.

Kód zboží: 0701_0704
Dostupnost: Toto zboží již nedodáváme
Výrobce: KOMEXTHERM Praha
Související:
Katalogový list
Manuál


 Zpět